Home   Audio-Video Portofolio   Translations Portofolio
English   Français   Română
  » Audio-Video Portofolio

Portofoliu audio-video

 • Invingatori pentru Romania – serial de 65 de episoade cu durata de 2 minute/episod, prezentat de Andreea Raducan, realizat pt compania Ursus si difuzat de TVR1. Productie, post-productie.2007-2008. Referinte : Andreea Raducan, director de imagine Fundatia Olimpica Romana.
 • Colectia de succese – 5 episoade cu durata de 2 minute. Materiale realizate pentru compania Ursus si difuzate de Antena 3 – post-productie.
 • Europa, venim! – o emisiune de 30 minute care lua pulsul echipei nationale de fotbal inaintea inceperii Campionatului European. Difuzata de TVR1 cu 3 zile inaintea inceperii Campionatului European de Fotbal 2008 – productie si post-productie.
 • Hai Romania! – 16 episoade difuzate de TVR1. Serial produs la comanda Fundatiei Olimpice Romane. In perioada premergatoare inceperii JO de la Bejing, fotbalistii romani, in special cei de la echipa nationala ii incurajau pe sportivii olimpici. De la Torje si Bratu pana la Chivu si Mutu, in frunte cu Mircea Sandu si Victor Piturca, intreaga suflare fotbalistica din Romania a fost alaturi de lotul olimpic al Romaniei prin intermediul serialului “Hai Romania !” - productie si post-productie. Mai 2008.
 • Cum se face un campion – serial de 10 episoade prezentat de Andreea Raducan, difuzat de TVR inaintea inceperii JO - Beijing 2008 - Productie si post-productie. Iulie 2008.
 • Succes la Osaka! – serial de 7 episoade cu durata de 3 minute/episod realizat pentru compania Ursus, partener al COSR, inaintea campionatelor mondiale de atletism de la Osaka, 2007. Povestile si performantele a 7 sportivi de top din lotul Romaniei au fost facute publice prin intermediul serialului “Succes la Osaka !”. Difuzat de Realitatea TV. Productie si post-productie. Referinte : Andreea Raducan, director FOR, Cristina Vladu, press officer Federatia Romana de Atletism.
 • ANAD 25 de ani - film de prezentare realizat in septembrie 2008 cu ocazia implinirii a 25 de ani de la infiintarea laboratorului Agentiei Nationale Anti-Doping. Material solicitat de presedintele ANAD, doamna Graziela Vijiiala si prezentat la Hotel Ring din Bucuresti cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de existenta a laboratorului. Productie si post-productie. Referinte : Valentina Macovei, asistent al presedintelui ANAD Graziela Vijiiala.
 • Film prezentare Marlboro; durata: 16 minute; client: Image Promotion – post-productie. 2008. Referinte : Image Promotion.
 • Repere olimpice – serial de 16 episoade realizat pentru compania Niro Investment Group, a carei imagine este Nadia Comaneci. Niro este partener al COSR. Materialele cu durata de 3 minute au fost difuzate pana in preziua inceperii JO de la Beijing si au abordat toate participarile romanesti la Jocurile Olimpice incepand cu prima, cea din 1900. Serialul a fost difuzat de Realitatea TV. Productie si post-productie. August 2008. Referinte : Ion Badea, director de PR si Comunicare Niro Investment. Violeta Beclea, director de marketing al COSR.
 • Medalia mea – serial de 10 episoade cu durata de 8 minute/episod realizat pentru Niro Investment Group si difuzat de Realitatea TV dupa JO de la Beijing, septembrie 2008. Filmari efectuate inclusiv in China pe perioada JO. Serialul a prezentat povestea fiecarui sportiv medaliat la Beijing. Productie si post-productie.
 • Povesti la gura sobei – serial de 10 episoade cu durata de 3 minute/episod difuzat in perioada 20-29 decembrie 2008. Client Niro Investment Group. Serialul a tratat sarbatorile de iarna la romani – felul in care sarbatoresc romanii Craciunul si Anul Nou, semnificatia bradului, a globurilor si a cadourilor, traditia colindelor, etc. Prezentatorul materialelor a fost actorul Stefan Radof. Productie si post-productie.
 • FRF 100 de ani! Film documentar si de prezentare pentru Federatia Romana de Fotbal, realizat cu ocazia centenarului. Materialul a fost vizionat pe 12 mai 2009 la Palatul Parlamentului de cei 650 de invitati ai FRF, printre care presedintele UEFA, Michel Platini si fondatorul Uefa Champions League, Lennart Johansson. Referinte : Roberto Verdes, director executiv al Sport Evolution Group, companie care se ocupa de marketingul FRF.
Referinte cu privire la activitatea prestata in 12 ani de ProTv pot fi obtinute de la urmatoarele persoane:
 • Anca Budinschi director programe ProTv
 • Toti Marinescu director Radio Infopro
 • Cristi Schnebli director Radio ProFm
 • Felix Draghici director departament sport ProTv
 • Gabriela Popescu director departament stiri ProTv
Copyright © 2007 Vlado-Production. All righths reserved.
Created by Info Land Media.